Óbudai Futókör SE

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Edzés
Edzés hírek

HETI RENDSZERESSÉGŰEK LETTEK AZ ÓBUDAI FUTÓKÖR SE EDZÉSEI!

E-mail Nyomtatás PDF

Jövő hét keddtől (okt. 30.) minden héten lesz futóedzésünk, nem kell gondolkodni, hogy páros vagy páratlan hét van-e. Minden más változatlan: indulás kedd 19.00-kor a Duna-partról, az aszfaltos gát (III. ker., Kossuth Lajos üdülőpart) Pünkösdfürdői Strand felőli végétől (ahol a Pünkösdfürdő utca kifut a Duna-partra).

Gyere, ősszel is könnyebb rávenni magad az edzésre, ha együtt futhatsz velünk!

 

SIKERES VOLT AZ ELSŐ NYÍLT FUTÓEDZÉSÜNK!

E-mail Nyomtatás PDF

Sikerrel lezajlott az Óbudai Futókör első nyílt futóedzése! Szeptember 18-án, kedd este 7 óra előtt gyülekeztek edzésre a futni vágyók a Duna-gáton, a Pünkösdfürdői Strandnál. Szép, kellemes őszi este volt.

 

Az edzést vezető Forrai-ikrekhez két férfi futó és egy kerékpáros hölgy csatlakozott (utóbbi készítette a fényképeket). A bemelegítés és ismerkedés után megadták a jelet az indulásra, és az ötfős társaság nekivágott a tervezett 10 km-es távnak a Duna-gáton, majd az ártérben vezető kellemes kerékpárúton folytatták útjukat. 5 km után megfordultak, hogy ugyanazon az útvonalon visszatérjenek a rajthoz (az útvonaltérképet lásd itt: http://runkeeper.com/user/ipsics/activity/118957181).

 

A távot 53 perc alatt teljesítették, ami valamivel gyorsabb volt, mint a tervezett tempó, de mindenki kellemesen elfáradt, és elégedettek voltak a teljesítményükkel. Megbeszélték, hogy a következő edzésen, 2 hét múlva kedden is együtt futnak. Mindenkinek üzenik, hogy bárki csatlakozhat hozzájuk, azok is, akik kevesebbet vagy lassabban futnának, mert minden megbeszélés kérdése!

 

A következő edzés időpontja: 2012. október 2. (kedd) 19.00. (Bemelegítés 18.45-től.) Gyülekezési, indulási és érkezési hely: a Duna-parton (Kossuth Lajos üdülőpart), az aszfaltos gát Pünkösdfürdői strand felőli végénél (ahol a Pünkösdfürdő utca kifut a Duna-partra).

 

„Hagyd otthon a gondjaidat, és fuss velünk egy jót”!

 

NYÍLT FUTÓEDZÉS AZ ÓBUDAI FUTÓKÖRREL!

E-mail Nyomtatás PDF

Az Óbudai Futókör nyílt futóedzéseket szervez a III. kerületben, amelyekhez bárki csatlakozhat, nemre és korra való tekintet nélkül (amatőr futó, kocogó, mozogni vágyó, műkedvelő futó, fogyni vágyó stb.). Kérjük, hogy a 14 év alatti gyerekek felnőtt kísérővel érkezzenek!

 

  • Kísérleti jelleggel kéthetente 1 edzést tervezünk, keddenként 19.00-kor indul a közös futás. Bemelegítés: 18.45-től.
  • Az első edzés szeptember 18-án lesz.
  • Gyülekezési, indulási és érkezési hely: a Duna-parton, az aszfaltos gát (Kossuth Lajos üdülőpart) Pünkösdfürdői strand felőli végénél (ahol a Pünkösdfürdő utca kifut a Duna-partra).
  • Az edzéseket vezeti: Forrai Miklós és Forrai Gábor. (Gábor és Miklós ikrek, ezért könnyen felismered őket.)
  • Tervezett táv: 10 km, könnyű tempóban.

 

Az edzésnek nincs kötelező programja, aki kevesebbet kíván futni (lehet, hogy többen is lesznek ilyenek), hamarabb visszafordul. Akinek gyors a tempó, lassabban fut. Mindent meg lehet beszélni helyben, az éppen összegyűltekkel egyeztetve. (Akár több csoport elindulhat, különböző tempóban és távokon.)

 

Később, ha lesz rá igény, heti rendszerességgel is edzhetünk, sőt külön időpontokat is megbeszélhetünk. Az edzés remek alkalmat kíván arra is, hogy a tapasztaltabb futók jó tanácsokkal szolgáljanak a kezdők számára, és bátorítsák, segítsék egymást!

 

Fuss velünk!

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 23. vasárnap, 13:24
 


Támogatóink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés